måndag 1 april 2013

Happy April fools!

Första april idag då. Tiden går så fort hela tiden, visst kanske inte under vissa stunder då man har mycket att göra. Men nu när man ser att tre hela månader på detta år redan har gått får man börja tänka till lite. En fjärde del har försvunnit av 2013. Såklart tycker jag att det är positivt då det snart blir sommarlov och sen börjar gymnasiet, men jag vet redan nu att de stunder kommer gå lika fort förbi.

Imorgon är också sista dagen på detta påsklov och även detta lov har sprungit förbi. Har dock inte gjort så mycket än att var med kompisar och slappat. Ska ut på stam med ännu en kompis imorgon då vi ska till Espresso House och bara prata loss. Tycker det är kul att bara få kunna sitta och njuta av varandras sällskap utan att hitta på något speciellt. Bara ta en kopp kaffe och prata om allt från himmel till jord är väldigt kul det med.

Idag har jag dock hunnit blivit lurad en gång av pappa...Har ni?

1 kommentar:

  1. Vinnaren av en valfri klocka är nu presenterad i senaste tävlingsinlägget: http://adaras.se/2013/april/vinn-en-arsforbrukning-av-oral-b-pro-expert-2.html#comment
    :)

    SvaraRadera