torsdag 5 januari 2012

Filmen som alla tidningar nobbar!!!


A New Year’s Eve handlade mycket om att få sin kyss vid 12 slaget på nyårsafton. Man får se olika karaktärer i olika handlingar som de skiftade till hela tiden. Alla karaktärer utspelade sig i New York men hade sin egna lilla handling.

Hela filmen handlar om dagen innan det nya året och att de olika paren skulle få lösa sina problem och att få den midnattskyssen.

Allt började med att man får se hur de fixar upp den stora kulan på Time square. Alla samlas för att se den åka upp till toppen innan midnatt och att få se den släppas då de räknar ner till det nya året. Men på vägen upp så sluter den fungera och kulan stannar.  

Om jag ska skriva om de olika paren så var där 2 familjer som skulle föda ett barn. Då de tävlade om vem som skulle föda det först in på det nya året och i sin tur van 25 000$. Deras handling var då att föda barnet så tätt efter midnatt som möjligt och att vinna pengarna.  

Hon som satte igång kulan firade med sin pappa som låg på sjukhuset för att han hade cancer och han dog precis efter att de fått sitta på taket för att få se kulan åka upp mot sitt slut.

Sen så handlade det om en mamma och hennes dotter som ville ut till Time square för att få den midnattskyssen av sin pojkvän men hennes mamma tvingar henne att stanna hemma. Så hon rymmer och får syn på att han kysser en av hennes kompisar istället. Hon vänder sig om och får syn på sin mamma som sett allt ihop och gråter ut i hennes famn.  Efter det så åker hennes mamma till en gammal restaurang för att få träffa den killen som hon träffat förra nyår. Då hon gav honom en lapp att om han ville se henne igen så fick de ses där nästa nyårsafton.

Så om du vill se vem som vann de pengarna, om tonårstjejen får sin kyss av hennes pojkvän eller om han kommer för att träffa tjejen han mött förra nyår. Så ska du boka en bio biljett och ta dig tiden att kolla på denna film.

Ps: Om du vill se Ashton Kutcher i pyjamasbyxor och få se om han får sin kyss av en tjej vid midnatt så är det ett annat skäl till att du ska boka platser!!!

Jag tyckte att filmen var som en verklig historia. För att allt som visades var typ som i det vanliga livet. Och filmen var originell i mina ögon för att jag har då aldrig sett någon film som handlat om just nyårsafton och att få sin midnattskyss. Enligt mig så är det en blandning av romantik, sorglighet och komedi. För på vissa ställen så skattade alla i biosalongen och ibland så grät man.  En liten miss med filmen var nog att det handlade om så många olika karaktärer som inte hade någon relation till varandra. Så det blev som att man tagit lite olika filmer och klippt ihop dem till en. Jag tycker inte att filmen var så dålig som alla tidningar skriver:

Dn.se: ” En film som inte borde ha åldersgräns utan hälso­- krav: Tillträde förbjudet för diabetiker. Du har roligare om du tillbringar nyårs­afton på akuten med en raket genom huvudet.”

Sydsvenskan.se: ”New Year’s Eve är så fyrkantig, så floskulös, så utstuderat sliskig att den känns som ett två timmar långt avsnitt av ”Huset fullt” med produktplacering. Eftertexterna är längre än Sverige. Och att Garry Marshall borde beläggas med yrkesförbud.”

 Utan att det var helt okej för att den var liksom en blandning av dem film kategorierna som jag tycker bäst om och att få det att passa så bra ihop som det ändå gjorde.

Av mig så får filmen tre smilisar av fem : JJJJJ
Så om du vill se A New Year’s Eve så får du boka platserna nu!!! För när det väl är fullt så slåss folk om de överblivna platserna som folk lämnat tillbaka!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar