måndag 22 oktober 2012

STS reunion party i götet

I lördags kväll så var jag på STS endless summer reunion party 2012 med 9 andra från min Isle of wight grupp. Lite synd dock att vi inte blev flera men kul hade vi i alla fall.
När vi träffades utanför Lisebergshallenkl 7 så var det rusning mot varandra. Världens största kram hade vi. Väl klara med lite kramande och snackande så stod vi i kön på väg in. Väl inne hängde vi in våra ytterkläder och sen var det bara att festa. Vi var både inne och ute då man blev så varm och för att ljudnivån var så hög att man knappt kunde höra varandra ute.
Innan Ola Svensson kom och sjöng så var det kanske inte så mycket drag inne i hallen, men då hade man tid att snacka om vad som hänt under de 100 dagarna som gått. Lite blandat om skola till killar. Vi kan även säga att vi är en originell grupp då alla andra står fint och pratar medans vi har en tävling på hur långt vi kan få upp vårt ben mot huvudet. ;)
Det var även tävlingar under kvällen men vi ställde aldrig upp för vi ville hellre parta och snacka. När Ola sjungit så var det os i hallen. Alla stod och hoppade och dansade till super bra låtar. Då kände man igen de festerna som vi var på i sommras.
Kl 00 så hade vi hållit på 6 timmar tillsammans och då hade man upplevt den bästa natten i ens liv . En oförglömlig natt var det, den kommer sitta i minnet så länge jag kommer att leva. Vi har även bestämt att vi ska försöka ha en till någon dag. Fast då blir vi nog ej runt 1000 Pers utan bara vi från vår period.
Men väl hemma hade man ont i fötterna och sus i öronen. Men att få träffa Hilda, Elin, Martina, Joel, Sabina, Sebastian, Sanna, Johanna och Iris var det värt för.
Saknar er till fullo redan <3
Här är en bild från kvällen. Kommer fler sen ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar